Op vrijdag 14 en zaterdag 15 september kan je in Sint-Jozef-Olen naar het rockfestival Olensfest.Nieuw : Olensfest is vanaf dit jaar een 2-daags festival. Hoofdact is Golden Earring.


'Het opmerkelijkste verschil met de vorige keer is dat we nu voor een 2-daags festival kiezen', weet organisator Geert Van Laer. 'Daardoor konden we ook enkele grotere groepen strikken. Zo is Golden Earring de topact op onze affiche. Zij treden in 2012 maar 2x  op in België, waaronder het Olensfest. We plaatsten ook een grotere tent waarin we 4.000 mensen kunnen toelaten. De voorverkoop loopt als een trein'.

Het Olensfest vindt plaats op een braakliggend terrein aan de fabriek van Olen. Parkeerplaats is er voldoende en er is ook weer in een camping voorzien.

Op vrijdag 14 september presenteren ze een jeugdprogramma met de Rawones, Hukkelflikkers, Gentleman of Verona, All On Black, Katastroof Funeral Dress.

Op zaterdag 15 september starten de optredens al om 12u. Op de affiche staan Vertex, Fury of the World, Storko, Fenix, Belgian Asociality, Golden Earring en Les Truttes.

Op de foto : Geert & Christel met hun Olensfest-team klaar om duizenden fans te ontvangen / beelden Guy Verellen / Nnieuws.